BLAST CHILLER NILMA QUICK FROST
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ BLAST CHILLER |
---|
BLAST CHILLER NILMA QUICK FROST ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ- ΑΜΕΣΗ ΨΥΞΗ
Όταν η καλή υγιεινή τροφίμων προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα
QUICK FROST άμεση πτώση θερμοκρασίας προϊόντων μόλις κάτω των 8 ° C τόσο γρήγορα ώστε να αποφεύγεται ο πολλαπλασιασμός των βακτηρίων, ο οποίος αναπτύσσεται μεταξύ 65 ° C και 8 ° C. Αυτή είναι η βασική υγιεινή λειτουργία QUICK FROST, η οποία, μαζί με πολλά άλλα πρακτικά πλεονεκτήματα, καθιστά την QUICK FROST απαραίτητη σε όλες τις μεγάλες κουζίνες. Καταρχήν, επιτρέπει τον διαχωρισμό των χρόνων παραγωγής από τους διανομείς. Με αυτόν τον τρόπο, η εργασία μπορεί να οργανωθεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, εκμεταλλευόμενος τον εξοπλισμό στο μέγιστο δυνατό βαθμό και εξοικονομώντας εργασία. Επίσης, η QUICK FROST επιλύει προβλήματα παραγωγής επιτρέποντας την αποθήκευση των τροφίμων, μειώνοντας έτσι τις απώλειες και τη σπατάλη. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η μερίδα κρύου φαγητού παρέχει υψηλότερο βαθμό υγιεινής, λιγότερη σπατάλη και καλύτερη παρουσίαση των πιάτων. Το πλεονέκτημα της βελτίωσης της υγιεινής των τροφίμων, των διατροφικών και λειτουργικών ωφελειών, καθιστά το QUICK FROST ένα σημαντικό στοιχείο εξοπλισμού κουζίνας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εταιρείας για ποιότητα, αποδοτικότητα και εξοικονόμηση.
ΜΟΝΤΕΛΟ | QF5 | QF10 | QF20 | QF40 |
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΨΙΩΝ | 5 GN 1/1 | 10 GN 1/1 | 20 GN 1/1 | 40 GN 1/1 |
ΡΕΥΜΑ V | 230 | 400 | 230 /400 | 230/ 400 |
ΙΣΧΥΣ kW | 1 | 2 | 4 | 9,5 |
ΒΑΡΟΣ | 110 | 200 | 285 | 485 |