ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΕΣΕΩΣ MODULINE CVE031E

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΕΣΕΩΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΕΣΕΩΣ MODULINE CVE031E

Οι φούρνοι πίεσης της Moduline χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία που ενισχύει τα χαρακτηριστικά του μαγειρέματος στον ατμό. Η πίεση ενισχύει την εξαιρετική ικανότητα του ατμού να διεισδύει στη δομή του φαγητού χωρίς να διακυβεύεται η ποιότητά του. Αυτό μεταφράζεται σε μειωμένο χρόνο, αυξημένη παραγωγικότητα, καλύτερη ποιότητα και ασυναγώνιστη γεύση.
Χάρη στο μαγείρεμα με ατμό πίεσης, το μαγείρεμα είναι πλέον πιο υγιεινό, ελαφρύτερο και πιο γρήγορο, διατηρώντας παράλληλα τις θρεπτικές αξίες και τις οργανοληπτικές ιδιότητες κάθε συστατικού.
Στον θάλαμο από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316, το Pressure μπορεί να μαγειρεύει στον ατμό σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από +50 °C έως +122 °C (με μέγιστη πίεση 1,2 bar), εξασφαλίζοντας απαράμιλλη εξοικονόμηση χρόνου και ποιότητα φαγητού. Στην πραγματικότητα, το φαγητό δεν έρχεται σε επαφή με το νερό, αλλά μόνο με τον ατμό του υπό πίεση και το μαγείρεμα γίνεται σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
Εκτός από τις εξαιρετικές του δυνατότητες μαγειρέματος, το Pressure προσφέρει σημαντική ευελιξία στη χρήση, χάρη στις ακόλουθες διαθέσιμες εφαρμογές: παστερίωση και αποστείρωση, που επιτυγχάνεται χάρη σε θερμοκρασία 122°C (μοναδική στην αγορά φούρνου πίεσης), μαγείρεμα υπό κενό (έως 105°C), και τέλος, αναγέννηση προηγουμένως μαγειρεμένων και ψυγμένων προϊόντων.
Εκτός από την ακρίβειά του, το Pressure υποστηρίζεται από προηγμένη τεχνολογία και διαθέτει μια απλή και διαισθητική διεπαφή ελεγχόμενη από την αφή.
Οι σχάρες δίσκων αφαιρούνται εύκολα και πλένονται (3 GN 1/1 με απόσταση 80 mm ως στάνταρ).
Το ερμητικό κλείσιμο της πόρτας έχει δοκιμαστεί για αντοχή έως και 2 bar.
Ο αισθητήρας πυρήνα διευκολύνει τις διαδικασίες μαγειρέματος εξασφαλίζοντας ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά.
Η μόνωση της κοιλότητας μαγειρέματος με υλικά υψηλής μόνωσης εξασφαλίζει μικρότερη απώλεια θερμότητας.
Η λειτουργία MultiLevel του Pressure μπορεί να χειριστεί πιάτα με διαφορετικούς χρόνους μαγειρέματος, υποδεικνύοντας ποια έχουν τελειώσει.
Η τυπική θύρα USB σας επιτρέπει να ενημερώσετε το λογισμικό του φούρνου, να ανεβάσετε και να κατεβάσετε συνταγές από και προς άλλους φούρνους και να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα HACCP που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη για 30 ημέρες. Η λειτουργία HACCP καταγράφει όλες τις παραμέτρους στους διάφορους κύκλους μαγειρέματος.
Το σύστημα κλειδώματος πληκτρολογίου με κωδικό πρόσβασης εγγυάται στον σεφ μέγιστη προστασία δεδομένων ή/και αποτρέπει την ακούσια διακοπή του προγράμματος μαγειρέματος.
Το αυτόματο σύστημα αφαλάτωσης boiler είναι προγραμματιζόμενο σε τρία επίπεδα έντασης με βάση τη σκληρότητα του νερού, τα οποία πρέπει να ρυθμιστούν κατά την αρχική εγκατάσταση του φούρνου. Το λογισμικό προειδοποιεί τον χρήστη για την ανάγκη του κύκλου αφαλάτωσης χωρίς να εμποδίζει τη λειτουργία του.
Η θερμοκρασία είναι ρυθμιζόμενη από +50°C έως +122°C, η οποία ρυθμίζει αυτόματα την πίεση από 0 έως 1,2 bar.
Τα προγράμματα αυτόματου μαγειρέματος χωρίζονται σε έξι κατηγορίες προϊόντων και παρέχουν τη βέλτιστη βάση για την εμπειρία σας στον ατμό.
Ο προγραμματισμός χειροκίνητου μαγειρέματος και η εγγραφή συνταγών γίνονται απλά μέσω μιας διαισθητικής και ευανάγνωστης διεπαφής.
Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συνταγές από την ενότητα του αγαπημένου προγράμματος όποτε τις χρειάζεστε.
Το βιβλίο μαγειρικής είναι προσαρμόσιμο και εύκολο στην πλοήγηση.
Τα προγράμματα μαγειρέματος μπορούν να χωριστούν σε εννέα διαφορετικά στάδια, επιτρέποντας υψηλή απόδοση στην επεξεργασία των τροφίμων.
Οι λειτουργίες παστερίωσης και αποστείρωσης παστεριώνουν και αποστειρώνουν γρήγορα τα σκευάσματα σε βάζα (κονσέρβες, μαρμελάδες κ.λπ.) με μέγιστη ασφάλεια και ομοιογένεια. Η αποστείρωση απαιτεί κιτ για βάζο, το οποίο μπορεί να αγοραστεί χωριστά.
Η λειτουργία απόψυξης επιτρέπει την ασφαλή απόψυξη κάθε κατεψυγμένου προϊόντος χωρίς να αλλοιώνονται τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.
Η λειτουργία αναγέννησης επιτρέπει στα προϊόντα που έχουν μαγειρευτεί και έχουν ψυχθεί με blast chiller να επανέλθουν γρήγορα στη θερμοκρασία τους.
Η λειτουργία κενού επιτρέπει σε όλα τα συσκευασμένα προϊόντα κενού να μαγειρεύονται πολύ απαλά έως τους 105°C. Ο ατμός υπό πίεση σε χαμηλές θερμοκρασίες σημαίνει ότι η θερμότητα μπορεί να διεισδύσει στα τρόφιμα πιο γρήγορα, μειώνοντας τον χρόνο μαγειρέματος και την έκθεση στη θερμότητα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε μεταφορά ουσιών από τη σακούλα στο περιεχόμενό της.
Η λειτουργία αργού μαγειρέματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το μαγείρεμα κρεάτων, καθώς ο ατμός σε χαμηλές θερμοκρασίες ενισχύει τη γεύση τους και πρακτικά εξαλείφει την απώλεια βάρους.
Το σύστημα ProTime σας επιτρέπει να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα έναρξης της φάσης προθέρμανσης του boiler.
Το αυτόματο σύστημα μείωσης πίεσης στην κοιλότητα μειώνει δραστικά την απελευθέρωση ατμού όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος μαγειρέματος και να ανοίξει η πόρτα.
Μπορείτε να διατηρήσετε τον ατμομάγειρα σας τέλεια καθαρό αφαιρώντας με το χέρι τυχόν υπολείμματα φαγητού ή εκτελώντας έναν κύκλο ατμού στους 122°C με κενή κοιλότητα.

ΜΗΚΟΣ mm730
ΠΛΑΤΟΣ mm880
ΥΨΟΣ mm820
ΙΣΧΥΣ KW15,5
ΡΕΥΜΑ V400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 3 GN1/1
ΒΑΡΟΣ Kg110
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε