ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΞΥΛΟΥ ΑΕΡΙΟΥ MARANA TAGANELLI

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΑΕΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΞΥΛΟΥ ΑΕΡΙΟΥ MARANA FORNI TAGANELLI

Τοποθετείται στη μέση των εστιατορίων ως ένα είδος εστίας που συμβολίζει την ενότητα, έτσι ώστε η ιεροτελεστία της παρασκευής πίτσας να γίνει το πραγματικό αστέρι στο προσκήνιο με «μαγειρικό σόου». Το πνευματικό τέκνο του αρχιτέκτονα Andrea Tanganelli, νικητής του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από τη Marana Forni σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Τεχνολογιών Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, είναι καινοτόμο και συμβατικό ταυτόχρονα. Το Tanganelli μπορεί να περάσει από οποιαδήποτε είσοδο πλάτους μόλις 70 cm, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί επί τόπου.

Εσωτερική διάμετρος 110 - 130 - 150 εκατοστά

ΞΥΛΟ
Το κατ' εξοχήν εύφλεκτο καύσιμο, το καλύτερο ξύλο για μαγείρεμα είναι το ξηρό και παλαιωμένο (15-20% υγρασία), κατά προτίμηση το σκληρό ξύλο (δρυς, οξιά και ελιά). Εναλλακτικά, στα καταστήματα πωλούνται υπέροχα μπλοκ συμπιεσμένου ξύλου.

ΑΕΡΙΟ
Το πλήρες σύστημα αερίου MRN επικοινωνεί με την κονσόλα του φούρνου και μπορεί να διατηρήσει αυτόματα την επιθυμητή θερμοκρασία με πέντε επίπεδα φλόγας μαγειρέματος. Είναι ένα έξυπνο σύστημα που χαμηλώνει τη φλόγα αλλά δεν τη σβήνει ποτέ, ώστε όλο το μαγείρεμα της πίτσας να γίνεται πάντα με τη φλόγα αναμμένη. Η φλόγα έχει εφέ ξύλου, μακρά και λαμπερή.

ΞΥΛΟ-ΑΕΡΙΟ
Η παραδοσιακότητα του ξύλου και η πρακτικότητα του αερίου όλα σε ένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο εναλλακτικά. Οι καυστήρες αερίου έχουν μακρά, φωτεινή φλόγα με εφέ ξύλου.

 

Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε