ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΞΥΛΟΥ ΑΕΡΙΟΥ MARANA TAGANELLI
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΑΕΡΙΟΥ |
---|
ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΞΥΛΟΥ ΑΕΡΙΟΥ MARANA FORNI TAGANELLI
Τοποθετείται στη μέση των εστιατορίων ως ένα είδος εστίας που συμβολίζει την ενότητα, έτσι ώστε η ιεροτελεστία της παρασκευής πίτσας να γίνει το πραγματικό αστέρι στο προσκήνιο με «μαγειρικό σόου». Το πνευματικό τέκνο του αρχιτέκτονα Andrea Tanganelli, νικητής του διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από τη Marana Forni σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτονικής και Τεχνολογιών Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, είναι καινοτόμο και συμβατικό ταυτόχρονα. Το Tanganelli μπορεί να περάσει από οποιαδήποτε είσοδο πλάτους μόλις 70 cm, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί επί τόπου.
Εσωτερική διάμετρος 110 - 130 - 150 εκατοστά
ΞΥΛΟ
Το κατ' εξοχήν εύφλεκτο καύσιμο, το καλύτερο ξύλο για μαγείρεμα είναι το ξηρό και παλαιωμένο (15-20% υγρασία), κατά προτίμηση το σκληρό ξύλο (δρυς, οξιά και ελιά). Εναλλακτικά, στα καταστήματα πωλούνται υπέροχα μπλοκ συμπιεσμένου ξύλου.
ΑΕΡΙΟ
Το πλήρες σύστημα αερίου MRN επικοινωνεί με την κονσόλα του φούρνου και μπορεί να διατηρήσει αυτόματα την επιθυμητή θερμοκρασία με πέντε επίπεδα φλόγας μαγειρέματος. Είναι ένα έξυπνο σύστημα που χαμηλώνει τη φλόγα αλλά δεν τη σβήνει ποτέ, ώστε όλο το μαγείρεμα της πίτσας να γίνεται πάντα με τη φλόγα αναμμένη. Η φλόγα έχει εφέ ξύλου, μακρά και λαμπερή.
ΞΥΛΟ-ΑΕΡΙΟ
Η παραδοσιακότητα του ξύλου και η πρακτικότητα του αερίου όλα σε ένα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα δύο εναλλακτικά. Οι καυστήρες αερίου έχουν μακρά, φωτεινή φλόγα με εφέ ξύλου.