ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΝΤΑΣ HYPPOCAMPUS P60-100-150

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΝΤΑΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΕΝΤΑΣ HYPPOCAMPUS P60-100-150

Το Polentera είναι ένα πολύ χρήσιμο και καινοτόμο σύστημα για το μαγείρεμα και την αποθήκευση της πολέντας, διατηρώντας τη ζεστή και ρευστή για ώρες, έτοιμη για σερβίρισμα σαν να είναι φρεσκοφτιαγμένη. Μια νικήτρια ιδέα, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την Hyppocampus στην Ιταλία.
Το Polentera δημιουργήθηκε για φορτηγά τροφίμων, πάγκους στην αγορά, εστιατόρια, φαστ φουντ και φαγητά σε πακέτο, καντίνες και κοινοτικές κουζίνες. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όποιον θέλει να προσθέσει μια φυσική καινοτομία χωρίς γλουτένη στο μενού του με λίγη προσπάθεια. Εφοδιασμένο με μια απλή βρύση για το σερβίρισμα της πολέντας, το Polentera μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τύπους αλευριού για να δημιουργήσει νέες εναλλακτικές λύσεις. Η χρήση αυτής της μηχανής για το μαγείρεμα της πολέντας δεν αλλάζει το τελικό αποτέλεσμα: η πολέντα είναι τόσο καλή σαν να είναι μαγειρεμένη στο χέρι, αλλά γίνεται με πολύ πιο πρακτική προσέγγιση. Το Polentera είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, που αφαιρείται εύκολα για τον καθαρισμό.

ΜΟΝΤΕΛΟ P.60 P.100 P.150
Διαστάσεις cm 35x100x90 35x153x93 45x135x93
Μέγιστη παραγωγή πολέντας 60 κιλά 100 κιλά 150 κιλά
Ισχύς W400055005500
Ρεύμα 380V 380V 380V
Αλεύρι - Ελάχ./Μέγ. 8 κιλά - 12 κιλά 15 κιλά - 20 κιλά 20 κιλά - 30 κιλά
Χρόνος μαγειρέματος 3 h 4 h 4 h
Μέσος αριθμός μερίδων πολέντας 240 400 600
Βάρος (κιλά) 60 115 125
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε