ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΞΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ICB CARAPHOT 2
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ |
---|
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΞΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ICB CARAPHOT 2
Το CARAPHOT TWO είναι μια συσκευή τήξης σοκολάτας που σχεδιάστηκε για να λιώνει τη σοκολάτα και να τη διατηρεί σε σταθερή θερμοκρασία. Δύο αφαιρούμενες καραπίνες τοποθετούνται στο CarapHot Two για να συγκρατούν σοκολάτα, σάλτσες, γλάσο και κρέμες για την επικάλυψη ράβδων παγωτού, για επικάλυψη και διακόσμηση χειροποίητου παγωτού καθώς και μαλακό παγωτό, παγωμένο γιαούρτι κ.λπ.
• Χωρητικότητα: 7 L η κάθε καραπίνη.
• Ύψος δοχείου: 25 cm, ιδανικό για πλήρη εμβάπτιση προϊόντων.
• Αφαιρούμενο δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα.
• Χωρίς νερό σύστημα θέρμανσης τόσο στο κάτω μέρος όσο και στα πλαϊνά για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη θερμοκρασία.
• Αναλογικός θερμοστάτης για ρύθμιση της θερμοκρασίας.
• Χάρη σε ένα πρακτικό κιτ το μηχάνημα μπορεί να εντοιχιστεί κομψά στον πάγκο.
Τάση | 110/220 V |
Ισχύς | 1 kW |
Διαστάσεις | 31x57x30h cm |
Βάρος | 18 kg |
Χωρητικότητα | 2x7 L |
Διάμετρος καραπίνης | 19 cm εσωτερικά - 21 cm εξωτερικά |
Ρύθμιση θερμοκρασίας | Έως 50°C |