ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ SOUS VIDE JOM SOUSVIDE 250
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: | ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ VACUUM |
---|
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ SOUS VIDE JOM SOUSVIDE 250
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 250 ΚΙΛΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ
Η μαγειρική Sous-vide έχει πολλά πλεονεκτήματα στην εμπορική κουζίνα. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή εξατομικευμένου εξοπλισμού sous-vide.
Η μέθοδος μαγειρέματος sous-vide μαγειρεύει τα τρόφιμα υπό κενό αέρος που συμβάλλει στη διατήρηση του προϊόντος. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή εξοπλισμού sous-vide που παράγεται από ανοξείδωτο ατσάλι για εύκολο καθαρισμό. Η φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής εξυπηρετεί όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος.
Το μαγείρεμα Sous-vide αποτελείται από το μαγείρεμα ενός προϊόντος σε κενό αέρος. Το προϊόν είναι έτοιμο και συσκευασμένο σε κενό αέρος. Στη συνέχεια, το προϊόν μαγειρεύεται σε υδατόλουτρο έως ότου επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία. Το κρέας που απαιτεί κρούστα πρέπει να τηγανίζεται ή να ψήνεται είτε πριν είτε μετά το μαγείρεμα του sous-vide.
Παρόλο που η μέθοδος μαγειρέματος sous-vide αναπτύχθηκε σε εργαστήριο, δεν υπάρχει τίποτα τεχνητό για τα τρόφιμα που μαγειρεύονται σε ένα sous-vide. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται με κενό αέρος έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και οι σακούλες μαγειρικής διατηρούν άρωμα και συνολική ποιότητα του φαγητού προσφέροντας μια γευστική εμπειρία. Επιπλέον, το μαγείρεμα με sous-vide εξασφαλίζει τη μέγιστη ευαισθησία σε όλα τα κομμάτια κρέατος.
Στις εμπορικές κουζίνες το sous-vide είναι απαραίτητο για την επίτευξη μοναδικών λειτουργικών κερδών. Χάρη στη μέθοδο μαγειρέματος sous-vide που επιτρέπει τη μαζική παραγωγή, είναι μια μέθοδος παραγωγής που μειώνει το προσωπικό. Η παρατεταμένη διάρκεια ζωής των προϊόντων παρέχει την ευκαιρία να διαχωρίσετε εγκαίρως την προετοιμασία και την εξυπηρέτηση, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό της παραγωγής. Χάρη στην αεροστεγή συσκευασία δεν θα υπάρξει μόλυνση κατά το χειρισμό των προϊόντων.
Μήκος mm | 2564 |
Πλάτος mm | 1304 |
Ύψος mm | 1094 |
Χωρητικότητα Kg | 250 |
Ισχύς kW | 50 |
Καλάθια | 28 |
Καλάθια διαστάσεων | 730x330x80mm |
JOM SousVide UK from JOM on Vimeo.