ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΚΤΙΚΟ ΖΥΜΗΣ OEM EASY 350 Touch

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΟΙΚΤΙΚΑ ΖΥΜΗΣ - ΠΙΤΣΑΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΝΟΙΚΤΙΚΟ ΖΥΜΗΣ ΠΡΕΣΑ (ΚΡΥΑ) OEM EASY 350 Touch

Αυτόματα και γρήγορα
Η νέα φόρμα ψυχρής πίεσης EASY 350 ολοκληρώνει την επαγγελματική σειρά μοντέλων OEM που είναι αφιερωμένα στη διαμόρφωση της ζύμης πίτσας. Ζητείται πολλές φορές από τους πιο απαιτητικούς πελάτες, που θέλουν να αναπαράγουν πιστά, αλλά αυτόματα και γρήγορα τη βαριά χειρωνακτική εργασία, η ψυχρή πρέσα αποφεύγει κάθε «στρές» στη ζύμη, συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών θερμοκρασίας. Το EASY 350 λοιπόν αντιπροσωπεύει την ιδανική λύση για πιτσαρίες, αλυσίδες και καταλύματα που αναζητούν συνεχώς παραδοσιακά και γνήσια προϊόντα, αλλά με οικονομικές και βιώσιμες ανάγκες παραγωγής.

Συμπαγές σε μέγεθος
Συμπαγές σε μέγεθος, το EASY 350 σχεδιάστηκε με υλικά επιλεγμένα για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. απλός και διαισθητικός πίνακας ελέγχου που επιτρέπει τη διόρθωση των δύο βασικών παραμέτρων (πάχος και χρόνος πίεσης) για να φτάσετε στον καθορισμένο στόχο. Το μηχάνημα μπορεί να παραδοθεί με πάνω πλάκα με ελάχιστο φούντωμα (για κλασική πίτσα) ή με «ναπολίτικο» (για πίτσα Napoli, contemporanea, με έντονη άκρη και μικρότερες διαμέτρους). Η χρήση αυτού του μηχανήματος, όπως και άλλος εξοπλισμός που ανήκει στη γκάμα μας, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο επαγγελματικών ασθενειών στον κλάδο.

Διάσταση 49 x 56,2 x 87,6 εκ
Διάμετρος max 35εκ.
Βάρος ΜΕΡΙΔΑΣ 240 ÷ 350 g
Υγρασία ζύμης 45-75%
Παραγωγικότητα 1 άτομο 60-80/ώρα - 2 άτομα 150/ώρα
Ρεύμα 230 50 1N
Ισχύς 1,2 kW max
Bάρος 140 κιλά
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε