ΦΟΥΡΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ NILMA KONVECTIO STEAM

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ NILMA KONVECTIO STEAM ΑΤΜΟΥ KAI ΑΕΡΑ

Ο φούρνος με τη μέγιστη ευελιξία στη λειτουργία

Ο KONVECTIO-STEAM είναι το αποτέλεσμα δύο καινοτόμων συστημάτων μαγειρέματος, τα οποία η Nilma με τον ειδικό εξοπλισμό της εισήγαγε στην Ιταλία ως πρώτα τα συστήματα μαγειρέματος και ατμού. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά εφικτή τόσο τη μαγειρική με ατμό όσο και το ψητό, τη σχάρα και το βράσιμο με ένα μόνο φούρνο. Επίσης, για να αποκτήσετε νέες δυνατότητες μαγειρέματος συνδυάζοντας αυτά τα δύο συστήματα ή εναλλάξ. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν ότι το τελικό μαγείρεμα είναι απόλυτα ομοιόμορφο σε κάθε τηγάνι. Πάντως , τα πλεονεκτήματα του KONVECTIO-STEAM ξεπερνούν τα απλά λειτουργικά χαρακτηριστικά, καθώς περιλαμβάνουν επίσης πλήρη σεβασμό στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίμων,  λιγότερα καρυκεύματα για πιο διαιτητικά πιάτα,  λιγότερη απώλεια βάρους , μεγαλύτερη παραγωγικότητα με ελάχιστες συνολικές διαστάσεις, μεγάλη εξοικονόμηση κόστους, μικρούς χρόνους θέρμανσης,  εύκολος καθαρισμός,  ορθολογικó χειρισμó του προϊóντος: το αποκλειστικó καροτσάκι με σχάρες σχισίματος ταιριάζει με τη λειτουργία του ψυκτικού συγκροτήματος. Γρήγορο Frost. Όλες αυτές οι ιδιότητες καθιστούν την KONVECTIO-STEAM κατάλληλη απάντηση στις ανάγκες της καινοτομίας, της ορθολογισμού και της οικονομίας

ΜΟΝΤΕΛΟ KS10 elec KS 20 elec KS 40 elec
ΙΣΧΥΣ KW 21,5 37 74
ΡΕΥΜΑ V230/400230/400230/400
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑΨΙΩΝ 10 GN 1/1 20 GN 1/1 40 GN 1/1
ΒΑΡΟΣ kg 160300 510
Ακατάλληλος λογαριασμός ηλεκτρ. ταχυδρομείου
Το μήκος του πεδίου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από %1 χαρακτήρες
Η συνάινεσή σας στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων απαιτείται για την αποθήκευση των στοιχείων της φόρμας
Συμπληρώστε στο πλαίσιο αριστερά, τους αριθμούς και τα γράμματα που βλέπετε στην εικόνα
Ο ιστότοπος βρίσκεται σε συνεχή εμπλουτισμό και ανανέωση του περιεχομένου του. Επισκεφθείτε τον καθημερινά για να δείτε τα νέα προϊόντα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε